Ενεργειακά Τζάκια Edilkamin

Τ

α ενεργειακά τζάκια και οι σόμπες, παρέχουν θέρμανση και θαλπωρή σε κάθε χώρο, με ασφάλεια, οικονομία και την υψηλότερη τεχνολογία. Οι ενεργειακές εστίες – αερόθερμες και καλοριφέρ – αποτελούν την πιο ασφαλή, οικολογική και οικονομική λύση θέρμανσης για κάθε σύγχρονη κατασκευή σπιτιού.

Η εταιρία Δελής Α.Ε. μακροχρόνιος συνεργάτης της εταιρίας Edilkamin, εδω και 50 χρόνια δίνει έμφαση στην παρακολούθηση των σύγχρονων τάσεων και εξελίξεων της τεχνολογίας στον κλάδο των ενεργειακών συστημάτων θέρμανσης. Στην μακροχρόνια πορεία της κατέκτησε μια σχέση αλληλοσεβασμού και εμπιστοσύνης με τους πελάτες της και πλέον μέσω του ηλεκτρονικόυ καταστήματος edilkaminhellas.gr σας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσετε τα προϊόντα της κορυφίας Ιταλικής εταιρίας στις καλύτερες τιμές.

«Ζεσταίνουμε τα όνειρά σας, τα κάνουμε πραγματικότητα»

Ολοκληρωμένα πακέτα ηλιακών από την ΔΕΛΗΣ Α.Ε!

Σε εμάς θα βρείτε και την τελευταία βίδα!

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας σε γενικές γραμμές αποτελεί μία κατασκευή η οποία ναι μεν δεν έχει τρομερές δυσκολίες όσον αφορά την εγκατάστασή της, μπορεί όμως να γίνει εφιάλτης σε δύο περιπτώσεις. Η πρώτη περίπτωση είναι ο εγκαταστάτης να μην διαθέτει αρκετή εμπειρία, ενώ η δεύτερη είναι το προϊόν που θα αγοράσετε να εμπεριέχει δυσκολίες λόγω έλλειψης σημαντικών εξαρτημάτων.

Στην ΔΕΛΗΣ Α.Ε. υπάρχουν εξειδικευμένα συνεργεία τα οποία αναλαμβάνουν την τοποθέτηση του ηλιακού σας από το στήσιμό του μέχρι το πρώτο ζεστό νερό που θα πάρετε. Η εμπειρία της εταιρίας μας είναι μακροχρόνια και έχουμε αναλάβει αρκετά δύσκολες περιπτώσεις. Πέραν αυτού, βέβαια, το προϊόν κάνει και αυτό την διαφορά, μιας και είναι φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε το στήσιμο του να είναι εξαιρετικά απλό από την αρχή έως το τέλος.

Η εταιρεία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. επιλέγει με προσοχή τα προϊόντα τα οποία σας προτείνει, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, την τιμή αλλά και τις ανάγκες που έχει ο χώρος σας. Εμείς σας παρέχουμε μία τεράστια γκάμα προϊόντων κι εσείς έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε μοναδικές λύσεις.

123